Кариери

За своя дългогодишен опит ние в Алумина Елит осъзнаваме, че се утвърдихме като една от най-големите и бързо развиващи се фирми за производство и инсталация на продукти от алуминиеви системи в България, благодарение на упоритата работа и постоянство на всички служители в дружеството. Най-ценния ресурс за нашата развиваща се компания са човешките кадри. Ние разчитаме на своите умения и усилия и поощряваме провеждането на обучения, които подсигуряват непрекъснатото надграждане на професионалните ни качества.

 

Обявена позиция за проектант

Ще извършвате проектиране на интериорни преградни конструкции (витрини, врати, душ кабини), стандартно и нестандартно остъкляване. Оформяне на проектната документация по стандартите наложени във фирмата - изготвяне на работен производствен чертеж.

Вижте повече
Quotes image

От 1997 година насам ние, екипът на "Алумина Елит", все повече познаваме желанията на хората и усъвършенстваме предлагането на своите продукти и услуги. Използваме високотехнологични системи и материали в дизайна и изработката. С екипа от инженери, дизайнери и квалифицирани оператори на машини се запознаваме с иновациите в нашата сфера и реализираме проектите.

Николай Мутафчиев,

Търговски директор

Quotes image

Дългогодишният ми стаж в "Алумина Елит" ме утвърди като специалист в изработката на продукти от алуминиеви системи. Работейки в компания, която непрекъснато се развива, се чувствам сигурен в себе си и възможностите си. Радвам се, че допринасям за изработката на висококачествени продукти, които са полезни на нас и нашите клиенти.

Станимир Георгиев,

Отговорник производство

Quotes image

Работата ми в Алумина Елит е много динамична и интересна. Всеки ден минава в разговори с доставчици, като основната ми цел е необходимите материали за производство да бъдат доставени навреме, според планирания срок, необходим за доброто и точно изпълнение на проекта. Заедно с екипа в моето звено сме поели отговорността да доставяме качествени материали, които се влагат в готовия продукт.

Мирослава Пачникова,

Специалист доставки