Новата ни визия

Алумина Елит е българска компания, основана през 1997 г. За 26 години името ни се превърна в запазена марка за високо качество и иновативни решения в областта на интериорния и екстериорния  дизайн. Доказали сме своя професионализъм в страната и в чужбина, участвайки в изграждането на знакови публични и частни проекти.

 

Алумина Елит е компания, предлагаща пълен набор от услуги, свързани с проектиране, производство, доставка и инсталация на различни елементи - стъклени преградни стени и врати, екстериорни прозорци и врати, капандури, вентилируеми фасади и др.

Доставяме основни материали и суровини за да произвеждаме и инсталираме готови продукти с които участваме в проекти при изграждането на екстериора и интериора на сгради.

Визия

Ключът към успеха ни е в разработването на атрактивни собствени продукти. В основата на нашите предимства са дизайнът, функционалността и значителните годишни инвестиции в научноизследователска и развойна дейност. Убедени сме, че постоянните иновации ще продължат да ни утвърждават като пазарен лидер, който постоянно надгражда своите експертни знания. В резултат на това непрекъснато подобряваме предлаганите от нас продукти и услуги.

Продуктите ни предоставят възможност за изпълнение на енергоспестяващи и шумоизолирани сгради, създават комфорт на работното място и домашен уют. Предпазват от прегряване помещенията от слънчевите лъчи, от разпространение на огъня и отвеждат дима при пожар. Авоматизирането на някой от системите/продуктите облекчава човешката дейност.

Подход

Изпълнявайки проектите обсъждаме и реализираме, според възможностите на приложение, прeдлагните от нас продукти, като удовлетворяваме желанията и търсенето на хората.

От 1997 година насам, ние - екипът на "Алумина Елит", все повече познаваме желанията на хората и усъвършенстваме предлагането на своите продукти и услуги. Използваме високотехнологични системи и материали в дизайна и изработката. С екипа от инженери, дизайнери и квалифицирани оператори на машини се запознаваме с иновациите в нашата сфера и реализираме проектите по-най-добрия възможен начин. Считаме, че така допринасяме за това хората да се чувстват защитени и да си осигурят нормална среда за живот. Щастливи сме, че можем да направим това не само в България, а и извън нея. "Алумина Елит" има реализирани проекти в Англия, Германия, Белгия, Татарстан.